ÁSZF – ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

Gellért Escape

 

ÜZEMELTETŐ

Oficio Budapest Kft.

Székhely: 1085 Budapest, Stáhly utca 2/A.

Adószám: 25956032-2-42

Bankszámlaszám: 11713177-21449981

Telefon: +36 1 789 7813

E-mail: info@gellertescape.hu

 

A Gellért Escape valamennyi szabadulós játékához való részvételhez, valamint játékidőpont foglaláshoz az alábbi pontok elfogadása szükséges.

 

1.ÁLTALÁNOS

1.1 A játékok 2-6 fős csapatok számára készültek.

1.2 A játék maximum 60 percig tart.

1.3 Ajánlott a kényelmes öltözet. A táskákat, értékeket a játék idejére zárható szekrénybe el lehet helyezni.

 

2.FOGLALÁS

2.1 Foglaláskor kötelező a valós személyes adatokat megadni.

2.2 Sikeres foglalás után megerősítést küldünk e-mailben. E-mailben a játék után értékelést kérő e-mail üzenetet is küldhetünk.

2.3 A foglalási azonosítót a helyszínen elkérhetjük.

2.4 Lemondást, vagy a foglalás áthelyezését csak a kiválasztott időpont előtti 24 óra előtt fogadunk el.

2.5 Tíz perc késés esetén az óra elindul a játékban.

2.6 Harminc perces késés esetén a csapat már nem játszhat, a játék árát nem kérheti vissza.

2.7 A Gellért Escape fenntartja a jogot a játékok karbantartás, változtatás miatti lezárására. A foglalt időpontokat előzetes tájékoztatás után visszamondhatja, vagy cserét javasolhat.

2.8 Ezen feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek akkor is, ha a foglalás telefonon, vagy a helyszínen történik.

 

3.ÁRAK ÉS FIZETÉS

3.1 A játék ára a Gellért Escape weboldalán olvasható, csapatonként értendő.

3.2 Foglalni a Gellért Escape weboldalán keresztül, vagy a helyszínen lehet.

3.3 Online foglalás esetén a vásárló rendezheti a szolgáltatás ellenértékét BARION Paymenten keresztüli fizetéssel. Barion online fizetés kezdeményezése esetén a termékek ellenértéke a megjelenő internetes fizetési felületen keresztül fizethető meg.

 

Mit jelent a BARION™?

 

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

 

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

 

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

 

Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat

Visa vagy Electron bankkártyádat

Amex bankkártyádat

 

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

 

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

 

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

 

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

 

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

 

3.4 A helyszínen készpénzes és bankkártyás fizetési mód lehetséges.

3.5 Egy játékra maximum egy kedvezmény érvényesíthető. A kedvezmények nem összevonhatók!

 

4. BIZTONSÁG

4.1 A Gellért Escape játékait mindenki a saját felelősségére veszi igénybe. A helyszínen szerzett sérülésekért a Gellért Escape felelősséget nem vállal.

4.2 A csapat minden tagja köteles a házirendet elfogadni, az alkalmazottakkal együttműködni és józan, felelős magatartást gyakorolni.

4.3 A szándékos, vagy nem rendeltetésszerű használatból adódó, a szobákban vagy tárgyakban okozott sérüléseket a Gellért Escape alkalmazottai a helyszínen kifizettethetik.

4.4 Alkohol vagy kábítószer hatása alatt álló, vagy nem megfelelő magatartást mutató személyek a játékból kizárhatók.

4.5 A teljes területen tilos a dohányzás.

 

5. SZERZŐI JOGOK

5.1 A Gellért Escape valamennyi játéka védett szellemi tulajdon.

5.2 A Gellért Escape játékában, szigorúan tilos a fénykép-, videó-, vagy hangrögzítés. Ha alkalmazottjaink ezt észlelik, a csapat eltávolítható a játékból és ellenük bűnvádi eljárást indíthatunk.

5.3 A csapat elfogadja, hogy a játék részleteit nyilvánosságra nem hozhatja, azt másik félnek ki nem adhatja, ellenkező esetben bizalmas információk megsértéséért felelősségre vonhatók.

5.4 Ezen feltételek figyelembevételekor Magyarország törvényei az irányadók. Vitás kérdések rendezésében kizárólag a magyar bíróság az illetékes.