Csomagajánlatok

A Gellért Escape akár a normál nyitvatartási időn túli időpontokban is vállal egyedi foglalásokat nagyobb csapatoknak, például csapatépítések, osztálykirándulások, születésnapok alkalmával.

CSAPATÉPÍTÉS

Szabadulószobánk ideális helyszín céges csapatépítésre, egy időben akár 24 fő részére. A játék során a kollégák olyan feladatokkal találkoznak, melyeken csak kooperálva, egymást segítve juthatnak át. Minden pályánk játszható angol nyelven is! Kérj céged számára egyedi ajánlatot! A céges csapatépítőkről igény esetén ÁFA-s számlát állítunk ki. A programot utalással, helyszíni bankkártyás vagy készpénzzel is fizetheted.

Ajánlatot kérek

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS

Izgalmas szórakozás az egész osztály számára. Pályáinkat 10 éves kor felett ajánljuk, és akár az egész osztály játszat egy időben, egymással versenyezve, 4 különböző pályánkon. A rejtvények nem ijesztőek, sőt, mókás fejtörők az osztálynak és kísérőiknek is. Akár a normál nyitvatartási időn kívül is fogadunk benneteket! Kérj egyedi ajánlatot osztályod számára! Az osztálykirándulásról igény esetén ÁFA-s számlát állítunk ki. A programot utalással, helyszíni bankkártyás vagy készpénzzel is fizethetitek.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés